(placeholder)

Wat vind ik belangrijk bij het ontwerpen van een huis? Allereerst hou ik van  huizen met een slim uitgedachte indeling, met flexibiliteit voor verschillende levensfases, en veel licht en uitzicht op de goede plekken.


Daarnaast ben ik van mening dat je, op alle vlakken, zo veel mogelijk moet rekening houden met de duurzaamheid van je woning (materiaalgebruik, energieverbruik, circulair bouwen) Ik mag mijzelf marktplaatsdeskundige noemen en ben voor het hergebruiken van goede bouwmaterialen.


Tot slot heb ik een voorkeur voor een constructie in houtskeletbouw omdat dit een eenvoudige manier van bouwen is, die een comfortabel binnenklimaat creeert en niet onbelangrijk: goede kwaliteit/prijs verhouding heeft.


Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specifieke eisen, wensen en dromen wat betreft wonen. Tijdens alle fases van het ontwerpproces staan deze wensen centraal en werken we samen aan een geheel eigen huis. Een huis kan namelijk nog zo mooi zijn, dat maakt het niet automatisch jouw thuis.


Over mij: ik heb Industrieel Ontwerpen gestudeerd in Delft, een creatieve en technische achtergrond dus.  In 2005 ben ik van start gegaan met "De Ontwerpkeet" en sindsdien heb ik me bezig gehouden met het ontwerpen van woningen, interieurs en kinderboeken. Ik heb les gegeven aan de Design Academy. Sinds kort richt mijn focus zich volledig op architectuur.


In de zomer ben ik veel te vinden in mijn moestuin, waar ik eigenlijk altijd achter de feiten aanloop. En tot slot heb ik sinds mijn studie de twijfelachtige hobby om veel zelf te klussen en te verbouwen met als gevolg dat ik maar al te goed weet hoe belangrijk het is dat je een fijne architect hebt die samen met de aannemer je helpt tijdens de spannende, maar ook drukke periode van bouwen.