De ontwerpkeet kan meedenken van schetsontwerp tot en met bouwaanvraag en het proces daarna: over een slimme verbouwing van een bestaand huis tot het ontwerp van een geheel nieuwe woning. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek om een en ander te bespreken kunt u

bellen met 06 53656872, Annekee GoekoopWERK IN UITVOERING!

Deze week is begonnen met de sloop van de bestaande aanbouw van de woning in Broek in Waterland. Er wordt al hard geklust in de bestaande woning en binnenkort wordt begonnen met de bouw van de houtskeletbouw aanbouw/ kaakbergWERK IN UITVOERING!

De vergunning is verleend, het contract met de aannemer is verleend en in mei begint de sloop van een zeer verouderde jaren 60 woning in Zuiderwoude. In het nieuwe ontwerp is uitgegaan van de bestaande fundering en komen er straks ook tweedehands pannen op het dak. Mooi hergebruik van materialen. De mooie schaduwbomen aan de achterzijde blijven staan.


WERK IN UITVOERING!

De Ontwerpkeet heeft in 2022 een herontwerp gemaakt van een vakantiehuis, een oude visserswoning, aan de Cote d'Azur. Er was een vergunning om het dak op te hogen en door een handige nieuwe indeling is het een heerlijk en volwaardig vakantiehuis voor zes personen aan het worden. De eigenaren hebben zich in de bouwbegeleiding (met handen en voeten) gestort en voor de zomer '23 is het project afgerond.